Vestjysk Bank

Danmarks stærkeste lokalbank
I Vestjysk Bank er vi tæt på dig. Dit hjem. Dit arbejde. Din sportsklub. Vi kender vores kunder og bakker op om de lokalområder, vi er en del af. Det er det, der gør os til din lokale bank – og Danmarks stærkeste lokalbank.

Engagerende og dygtige rådgivere
Vestjysk Bank er blandt de 10 største banker i Danmark. Uanset hvor du er i dit liv, er vi din bank. Hos os kan du få rådgivning om alt lige fra køb af ny bolig og bil til pension og investering. Vi tilbyder fleksible løsninger, som passer til dine behov, og vores rådgivere brænder for at gøre en positiv forskel for dig og din økonomi.

Banksnak der er til at forstå
Vi synes, at banksnak skal være enkelt og let at forstå. Derfor øver vi os i at aflive fagudtryk. Det bliver det måske ikke sjovere af – men i det mindste nemmere at forstå. Vi siger tingene, som de er, fordi vi har respekt for dig og din økonomi. Både når der er godt nyt og dårligt nyt.

Vi støtter lokalt
For os er fællesskabet vigtigt, fordi vi tror på, at vi i fællesskab kan gøre en forskel. Uanset om man mødes om sport eller andre interesser, så kan vi mere, når vi er sammen. Derfor bakker vi op om foreningslivet i Lemvig og ikke mindst de mange frivillige, der står bag. For det kræver engagement og viljestyrke at skabe et stærkt sammenhold og trygge rammer.

Vestjysk Bank støtter både bredde- og eliteidrætten i bankens markedsområde, og vi er stolt sponsor i mere end 1.000 foreninger.
Læs mere om vores sponsorater —>

BEIERHOLM

Bæredygtighed er et højaktuelt emne, der påvirker rigtig mange virksomheder. Hos Beierholm er vi klar til at rådgive vores kunder, så indsatserne omkring bæredygtighed vendes til en fordel frem for en omkostning. Med en række initiativer gør vi vores kunder i stand til at implementere og drive en bæredygtig virksomhed samtidig med, at de bibeholder eller øger virksomhedens forretningsmæssige værdi.

Tømrerfirmaet Rosenberg Madsen A/S

Tømrerfirmaet Rosenberg Madsen A/S er stiftet i 1965 og har siden arbejdet inden for tømrerfaget. Efterhånden som årene er gået, er firmaet vokset og bemandingen er steget fra 1 tømrersvend i 1965 til omkring 20 mand i dag. Arbejdsopgavernes kompleksitet og omfang er, i samme omfang som bemandingen, steget væsentligt over samme årerække. Der udføres stadig mange småreparationer og alm. foreliggende tømrerarbejde for den private kunde og vore faste erhvervskunder, men en stadig større del af arbejdsopgaverne udføres i fag-, hoved- eller totalentrepriser. Bygherren på de mange forskellige opgaver Tømrerfirmaet Rosenberg Madsen har udført gennem årene, spænder vidt mellem private, erhvervskunder, kommune og andre offentlige institutioner. Altid er der fokus på kvalitet og åbenhed, så kundens individuelle projekter udføres mest optimal, inden for de økonomiske rammer. – med alt indenfor totalbyggeri til tiden, er vi altid lidt foran……..
Leder du efter overnatningsmuligheder i Vestjylland? Har du brug for et sted at overnatte i en eller flere dage, og leder du efter et hotel i Vestjylland? Så tag en tur forbi vores smukke hotel, Hotel Tante, i Lemvig. ​ Her finder du et kvalitetshotel i hjertet af den smukke by.

FMC

MODERNE OG INNOVATIV PLANTEBESKYTTELSE Innovative løsninger til landbruget baseret på forskning, videnskab og uddannelse FMC Corporation er en global virksomhed inden for landbrugsvidenskab. FMC arbejder målrettet for at hjælpe landbruget med at producere fødevarer, foder, fibre og biobrændsel til en voksende verdensbefolkning under stadig tilpasning til miljøforandringer. FMC’s innovative plantebeskyttelsesløsninger, der inkluderer biologiske løsninger, vækstnæring, digitale- og præcisionsværktøjer til landbruget, gør det muligt for landmænd og rådgivere at imødekomme de svære økonomiske udfordringer. Med ca. 6.600 ansatte på over 100 lokaliteter verden over, har FMC fokus på at forske og udvikle nye aktive ingredienser til plantebeskyttelse mod ukrudt, svampe og insekter samt moderne formuleringer og banebrydende teknik.