Lemvig cykelklub

Har eksisteret i sin nuværende form siden stiftelsen 18. februar 2003.

Lemvig Cykle Klub (LCK) har tidligere været en del af Lofi som er Lemvig og omegns firma idræt.

Klubben har egne lokaler i blok F på Lemtorpskolen.

Klubben er en MOTIONS cykle klub med vægt på det sociale. Ikke hermed sagt der ikke er konkurrencemomenter i klubtræningen. Det er der i høj grad. For at tilpasse til alle behov deles medlemmerne op i forskellige niveauer og distancer – så det er sjovt for så mange som muligt.

Klubben er stille og roligt vokset til et niveau på ca. 100 aktive medlemmer. Og de sidste par år er der fokuseret også på vinteraktiviteter i Klosterheden på de mange gode mountain-bike ruter. Dette har givet klubben såvel flere medlemmer som flere strenge at spille på.

Gennemsnitsalderen i klubben formodes at ligge på omkring de 40 år+ – der kører både “drenge” og “piger” – og der er plads til endnu flere. Og uden at genere nogen – er det absolut ikke de ældste der kører langsomst – tværtimod.

Uden vi har faktiske statistikker bliver klubbens mange sponsorer på klubbens cykeltøj over et kalenderår profileret over anslået ca. 250.000 km. Heraf langt de fleste lokalt – men også til mange af de motionsløb som medlemmerne deltager i såvel i nabobyer som andre steder i DK – eller på udenlandsferier m.v.

For at cykle på de nuværende eksisterende sommerhold A, B og C kræves at man er 15 år, har en racer-cykel samt at man cykler med cykelhjelm.

MOTION er sund – i beherskede mængder – og tro det eller lad være – man kan blive bidt af det.