Cykel-mads

Besøg os her

Cykel-Mads er din lokale cykelfagmand. Vi har været fremme siden år 2000, og er i dag stolte af at sige at vi er en af landsdelens største cykelforretninger. Vores mål er, at have et skarpt sortiment og det bedste personale, som altid vil gøre sit yderste for, at give kunden den samme gode service og vejledning hver gang.

Hos Cykel-Mads gør du altid en god handel. De bedste cykler fra hele verden samlet

Hos Cykel-Mads finder du alle de kendte og foretrukne cykelmærker så som: Kildemoes, Trek, MBK, Cube,

Bianchi, Batavus, Avenue, Everton og mange flere. En stor del af disse kendte mærker er bredt repræsenteret i butikken, og endnu flere muligheder og mærker kan bestilles efter behov, have den rigtige cykel til den rigtige pris, samt god rådgivning og stærke tilbud. Vi har specialiseret os I racercykler, crosscykler og mountainbikes, men har også et stort udvalg i alm retrocykler, citybikes, El-Cykler, børnecykler og legecykler. Kort sagt: kvalitets-cykler til den aktive cyklist.

Du er altid velkommen til at kontakte os for en prøvetur, et godt tilbud eller spørgsmål du end måtte have.

Foruden vores store udvalg af cykler og udstyr dertil, tilbyder vi også et stort udvalg af Tricks Løbehjul fra mærker som Lucky, Slamm, Districk og Flavor. Vi er i tæt samarbejde med holdet bag den anerkendte skaterhjemmeside: Skatepro, og har derfor også mulighed for at skaffe de fleste af deres varer til samme pris, så du på den måde får din købeoplevelse lokalt og ikke over nettet. Som noget nyt er Cykel-Mads også blevet områdets største forhandler af verdens største og mest veludviklede actionkameraserie: GoPro.

Du kan nu få alt dit GoPro udstyr hos Cykel-Mads, og har også muligheder for at se, prøve, og bruge kameraet, som har taget verden med storm.

I samarbejde med Seniorland, tilbyder Cykel-Mads også et stort udvalg af El-Scootere og handicapudstyr, hvor du blandt andet har mulighed for at leje en El-Scooter på månedsbasis.

Køber du din El-Scooter hos Cykel-Mads, får du også en masse fordele med i købet. Kom ned i butikken og få en god snak og gennemgang med et uddannet personale, som er til for at hjælpe dig.

Hos Cykel-Mads Lemvig bestræber vi os, altid på at Vores veludannede mekanikere på værkstedet står også klar til at give dig den bedste service og vejledning i forbindelse med f.eks. reparation af din cykel. På vores topmoderne værksted, servicerer og reparerer vi alle cykeltyper og cykelmærker og ligeledes servicerer og reparerer vi også el-scootere og kørestole. Vores værksted er certificeret med brancheforeningen Danske Cykelhandleres topkarakter: