Cykler.dk

Besøg os her

Cykler.dk – Din cykel forretning på internettet!

På Cykler.dk har vi et stort og bredt udvalg af alt indenfor cykler og tilbehør. Hos Cykler.dk finder du alt hvad du forbinder med en alm. cykelforretning.
Cykler.dk er din cykelforretning på internettet.
Vi har et stort udvalg, alle produkter er af god kvalitet, derfor er du sikker på ikke at blive skuffet når du modtager din vare fra Cykler.dk.


Du kan glemme alt om falske ”før priser” og urealistiske besparelser.
Hvor får du mest for pengene uanset om du køber en vare til 100 kroner eller en cykel til 20.000 kroner. Det gør du på Cykler.dk, Vi arbejder efter dine behov og vil gøre alt hvad vi kan for at give dig en god handel, hvor service niveauet er i top.

Cykler.dk´s værdier

Hos Cykler.dk har vi rødder i det vestjyske, og er dermed forankret i en kultur, hvor respekt, troværdighed og ordholdenhed er en naturlig del af vores adfærd:
Ordentlighed
Vi behandler vores kunder, og alle vore interessenter ordentlig. Vi vil agere professionelt og med udgangspunkt i, at løse vores opgaver med stor ihærdighed og med respekt for modtagerens oplevelse af vores arbejde. Vi er i alle forhold til at stole på.
Kunden i centrum
Vi vil i alle vores handlinger og beslutninger sikre, at kunden er i centrum for vores handlinger. Vi vil løbende sikre, at vi forbedrer vores egne præstationer således at vores kunder til enhver tid oplever, at vi sætter deres behov forrest.