Sommer nyt

Hej LCK’er

Håber i nyder sommeren.

Her kommer lige lidt info ang. Træningen hen over sommeren og lidt opdatering på hvad der sker i LCK for tiden.

Der blev for nyligt gjort status ude i Harboøre centret over de 2 gange der var afholdt tv2 på tour der ude, og dette havde givet et ganske fint overskud som man kunne søge andel i.

Takket være Mogens Rud som gjorde undertegnet opmærksom på dette, fik vi sendt en ansøgning afsted om del i overskuddet, hvilket har resulteret i at LCK er blevet tildelt 8000 kr. pr. 1/1 – 2019.

 

Tøj udvalget

Sponsorerne til det nye klubtøj er fundet, der mangles kun lige 2 underskrifter som bliver lavet når de 2 sponsorer kommer hjem fra ferie.

Det nye klubtøj kommer til at strække sig over en 4-årig periode med start fra d. 1/1 – 2019, der vil komme mere info og selvfølgelig også en prøve aften når designet er endelig bestemt.

Veste til trænere og kaptajner

Rosenberg Madsen har valgt at sponsorer veste til alle trænere og kaptajner i LCK som ønskede det, jeg fik tilbagemeldinger fra næsten alle trænere og kaptajner i klubben, og vestene ligger nu klar til afhentning oppe ved Cykelmads til dem som har skrevet til mig. (Husk at de der står kaptajn på er til Landevej og træner er til MTB’erne)

Landevej

Landevej kører som det altid har gjort hele sommeren igennem med de folk der dukker op.

MTB

Tekniktræningen om mandagen i lige uger holder ferie, men starter op igen i uge 34.

Onsdag træningen på MTB vil komme til at foregå med de folk der dukker op, der kan dog ikke garanteres begynder hold igen før uge 34.

Mvh.

Ricki Lauridsen

Formand LCK

Skriv et svar