Træningstider

Check altid klubbens FB-side, hvis der kommer ændringer eller tilføjelser til træningen.
_________________________________________________________
Motions-holdet med Preben Pedersen som “kaptajn” køre enten Lørdag eller Søndag fra skovlegepladsen eller et helt andet sted. Dette vil umiddelbart mest komme til at foregå i vinter halvåret med Preben som kaptajn, sommerhalvåret vil derimod blive brugt på weekend ture på landevejen med Preben Pedersen som kaptajn. For at deltage på dette hold kan man tilmelde sig en SMS kæde hvorfra man vil modtage information om weekendens aktuelle tur.Tilmeld dig med teksten: MTB efterfulgt af dit navn til tlf: 61 30 14 69
Motionsholdet køre en del på grus veje og nemme MTB spor. Her kan alle køre med da der køres i et tempo, hvor alle kan være med både begyndere og let øvede – det er ej heller utænkeligt at Preben vil invitere til begynder Night ride i løbet af vinteren.
Træningsvarighed ca. 1,5 – 2,5 timer
__________________________________________________________

Weekend træning og træning udover fastsatte LCK træningstider:

Hvis du/i skal ud at køre en lørdag eller søndag, vil vi meget gerne i slår det op på LCK’s facebook side, så vi kan prøve at samles om turene, cykle sammen og få mere social samvær.
Det vil være en god idé, at nævne evt. mødetid, køre tid og evt. om det er følgende: Begynder, Dame, Motion 2, Motion 1 eller Sports niveau der skal cykles på.

Husk at det er meget sjovere at cykle sammen 🙂
__________________________________________________________

Onsdagstræningen:

Vi holder træningsaftener hver onsdag i Klosterheden. Her er der mulighed for at cykle med andre på det niveau man selv er på, eller måske blive udfordret på et lidt højere niveau.
Derudover vil onsdagstræningen variere, så kig på Lemvig Cykle Klubs facebookside for aktuel træningsplan.
Alle er velkomne til at møde op, både medlemmer og ikke medlemmer. Her har du en mulighed for at se/prøve om MTB er noget for dig.

Vi starter op første onsdag efter myndighederne og DGI/DCU råder til det os til det. Træningen vil fortsat være fra kl 18 til kl 20.00 fra Sandehus P. (Kør mod Fabjergkirkevej 111 og følg grusvejen på modsatte side ned i skoven)

Der vil være følgende hold med minimum en af de enkelte trænere hver onsdag fra d. 3/4 i 2020 sæsonen:

Motion 3/ Begynder – Skiftes mellem de enkelte trænere.

Dame – Lillian Marie Dyhr & Dorthe Skou Larsen

Motion 2 – Jan Christensen, Peter Ottesen & Frederik Lauterbach Andersen

Motion 1 – Trænerne er Morten Olsen, Carsten Brinch og Ricki Lauridsen

OBS: Det vil blive offentliggjort hver onsdag på Lemvig CK’s Facebook side hvem der står for træningen og hvad planen er for de forskellige hold.

Der er mulighed for at starte fra Toppen af Østerbjerg kl 17.30 hver mandag og kl 17,30 hver onsdag, hvis man ønsker at cykle til skoven. Herfra cykles der til P-pladsen på Sandehusvej i Klosterheden, hvor der er ankomst og yderlig opsamling hver mandag kl. 18.00 og hver onsdag  kl. 18.00

Teknik træning hver mandag

I 2020 sæsonen vil der være teknik træning med blandede instruktører hver mandag fra kl 18.00 til 19.30. Opstarten vil blive meldt ud når vi ved mere med COVID-19 og myndighedernes retningslinjer.

Teknik træningen er for alle, både unge og gamle, nye og øvede. Formålet med teknik træningen er ikke at få mange kilometer i benene, men at blive bedre og mere sikker på sin cykel og måske få flyttet nogle grænser, samt det sociale samvær at køre sammen på tværs af holdene.

Fordeling af trænere:

Kommer snarest!

Mandag – tekniktræning – 18.00 til 19.30