Info vedrørende bestyrelsen

Info vedrørende bestyrelsen

Som det blev meldt til generalforsamlingen i år stopper Martin Grønningen Olesen (kasser) efter denne sæson, og vi har stadig ikke hørt fra nogle om overtagelse af posten.

Hvis der er en som er god til tal og lyst til at prøve kræfter med den del i LCK lader vi gerne høre fra dig, det vil være muligt at komme i ”lære” hos Martin i efteråret or at komme lidt ind i det inden man overtager tjansen fra marts 2021.

Til bestyrelsesmøde tirsdag d. 30/6 – 2020 meldte Lars Røn Møller (næstformand LCK) også ud at han bliver nødt til at stoppe i bestyrelsen efter denne sæson da han har for travlt med familie og arbejde til at bidrage 100% i bestyrelsen som han ellers gerne vil.

Som de fleste der har været med til generalsamlingen, også ved er der 3 på valg næste år og der er undertegnede (Ricki Lauridsen, formand LCK) også en af dem som er på valg.

Jeg er desværre nødt til at stoppe som formand for LCK efter 4-5 år gode år..

Jeg er kommet i den situation hvor tiden ikke er til det mere, og samtidig med at kæresten og jeg er flyttet til Holstebro vil det kun besværliggøre det endnu mere fremadrettet.

Jeg har nydt arbejdet og syntes det har været rigtig spændende at arbejde i det frivillige foreningsliv og fortryder det på intet tidspunkt, selvom jeg da gerne ville have været mere til stede det sidste års tid, især på landevej.

Jeg vil derfor opfordre jer alle sammen til at finde ud af om dette kunne være noget i har lyst til at prøve kræfter med og stille op til valg til næste generalforsamling i 2021 da der skal være en bestyrelse i LCK.

Jeg er godt klar over at det desværre er de ”tunge” poster som der alle bliver skiftet ud, dette er rigtig beklageligt, men også grunden til at det allerede bliver meldt ud nu.

Til info. blev resten af bestyrelsen informeret omkring det i går til bestyrelsesmødet.

Skriv et svar