Århus-København 2015

Tilmelding til cykelløbet Århus-København 12 sep. 2015 starter d.25 aug. 2014

Det er en tur på 375 km fra Århus til København hvor man får den unikke mulighed for at cykle på Storebæltsbroen, samt at cykle sammen med 6499 andre cykel glade motionister!

Det er en stor oplevelse og et rigtig fedt setup med tribune ved målstregen, hvor man får følelsen af at ha gennemført noget stort, jeg taler af erfaring! Det er super fedt, men samtidig også rigtig hårdt:-)

Jeg ved at der er flere fra LCK der skal med, deriblandt en dame ;-)

Ronni – LCK Landevej

Kontingent 2014 og nyt medlemskartotek

Hej alle LCK’ere

Så er nyt foreningssystem klar, derfor skal alle medlemmer indberette jeres data på hjemmesiden under Klubinfo/Bliv medlem/Tilmelding hold 2014, hvor du vælger det hold du forventer at køre på i 2014. Kontingent for 2014 kr. 250,00 overføres til klubbens konto (se  nr. under tilmelding) inden 15.04.  Nye medlemmer som har indbetalt kontingent for 2014, skal selvfølgelig ikke indbetale på ny. Har du spørgsmål skriv mail til info@lemvigck.dk eller bcta@mvbmail.dk.

Mvh. Christian

Junior-MTB 2014

Velkommen til Junior Mountain Bike i Lemvig Cykle Klub.

Vi har et ønske om at få så mange børn som muligt til at opleve hvor sjovt det er at køre på cykel i vores smukke natur. Mountainbiking er en super god måde at få masser af motion og øvet sin balance på. Vi lægger vægt på at vi skal have det sjovt sammen, have et godt kammeratskab

For at køre med os skal du være mellem 8 og 15 år

Du kan køre med os et par gange før du beslutter om du vil være medlem.

Du skal medbringe en cykel med udvendige gear. Cykler med navgear dur ikke i terrænet. Du skal også have en hjelm og en drikkedunk der er monteret på cyklen. Det er dit ansvar at cyklen er i orden og fungerer, men vi giver selvfølgelig en hånd med ved uheld og punkteringer.

 Der er normal træning alle Torsdage fra Sandehusvej P plads – se mere under MTB.

Torsdag kl. 17,00 til kl.18,30    første gang torsdag dem 03.04. Start sted : Sandehusvej P plads i skovkanten 7620 Lemvig  - Ved gps Fabjergkirkevej 111 7620 Lemvig kør derefter mod syd af Sandehusvej ca. 1 km

Mvh Junior-MTB trænerne