Manglende kontingent for 2015

Da vi desværre kan konstatere at der stadig mangler indbetalinger fra ca. 25 medlemmer vil vi lige remse vedtægterne op her Man er stadig medlem indtil man udmelder sig skriftligt til Martin(Kassere)  Vedtægter:

§4 Indmeldelse Indmeldelse i Lemvig Cykle Klub skal ske på lemvigck´s hjemmeside under klubinfo på indmeldelses forumlaren. For medlemmer under 18 år skal der udfyldes en forældre erklæring.

§5 Udmeldelse Udmeldelse skal ske skriftligt til kassereren med en måneds varsel til udgangen af et kontingentår. Udmeldelse kan kun accepteres, hvis medlemmet ikke har noget økonomisk mellemværende med foreningen.

§6 Kontingent Kontingentet for aktive og passive medlemmer fastsættes på den ordinære generalforsamling. Indbetalingsterminer og opkrævningsform fastsættes af bestyrelsen.

§7 Restance Er kontingent ikke betalt for det pågældende år inden betalingsfrist på udsendt /udleveret opkrævning, vil kassereren udsende en rykker. Betales ikke ud fra udsendt rykkerskrivelse – slettes medlemskab af Lemvig Cykle Klub. Nyoptagelse kan da kun ske mod betaling af gælden.

Når vi hvert år skal betale vores kontingent (Marts/April) skal man bruge sit login, hvor man kan ændre mail, mobil osv. er det fordi vi gerne vil have de nyeste data på vores medlemmer, det specielle i år (2015) er at alle skal oprette sig som nyt medlem, da det er et nyt conventus system vi bruger! Det er også blevet meldt ud fra starten.

Der er fra dags dato 9 dage til at betale det skyldige beløb dvs, fra den 22/5 kan de se sig som, tidligere medlemmer af Lemvig CK 

Bestyrelsen LCK

Opstartsmøde & Første træning på landevej 2015

Hej Alle

Opstartsmødet hos Cykel-Mads er nu veloverstået med ca. 55 deltagere

Velkommen ved Morten

Landevej & MTB – Ronni & Morten gennemgik det kommende års planer, Lidenlundløbet, By MTB og Klosterheden MTB Maraton og Dennis Ritter foredrag, TV2 på tur

Kenneth Jørgensen er indtrådt i Landevejs udvalget

Udlandstur 2016 – Ronni fortalte om to muligheder for en udlandstur i Maj 2016, Mallorca er ikke så godt egnet til MTB hvor prisen er ca 7000,- derimod er Gardasøen meget mere  velegnet til både Landevejscykler og MTB. Prisen er ca. 5600,- Der arbejdes videre med de tilbud vi har.

Per Jepsen holdt et foredrag om Team Rynkeby som han deltager i år, spændende at høre om, han viste lidt video og billeder fra træning og fra sidste år – Tak for det Per

Anders fra Cykel-Mads fortale lidt om sadler og nye produkter fra Trek og gode tilbud

Kaffe, kage og shopping af de gode tilbud

Tak for en go´ aften

 

Første mandags træning i Vandborg er mandag d. 30 marts kl 18:15 fra Vandborg Gl. Mejeri

Første onsdags træning er d. 1 April starter på Lemvig Brandstation til en times førstehjælp kl 17:15 – Start ud på ruten kl. 18:30 – ca. kl. 20:00 er der pølser og brød i klubben

Husk nu at betale kontigent for 2015 på Lemvigck.dk

Bestyrelsen LCK

Kontingent 2015

Hej alle LCK’ere

Så er der åbnet for kontingentbetaling 2015/holdtilmelding.

Gå ind på klubbens hjemmeside under “Bliv medlem”

Der betales i år med Dankort – altså ingen direkte indbetaling til klubbens konto.

Der er p.t. problemer med Conventus (betalingerne bliver afvist i systemet), der arbejdes intenst på sagen – ventes klar senest tirsdag, så venligst hav lidt tålmodighed. 17.03. kl. 15.50 problemet er nu løst. Så nu er det klart, tak for jeres forståelse.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen

Bemærk venligst holdoversigt offentliggøres på klubbens hjemmeside

Lidenlundløbet 2015

I forbindelse med Planlægning af årets Lidenlundløb var udmeldingen først at det ville blive den Søndag 31 Maj, men da vi kan desværre ikke få hjælp af Politihjemmeværnet pga. et Licensløb som afholdes samme weekend, er vi nødsaget til at flytte datoen til Lørdag den 8 August!
Grunden til at vi i første omgang har valgt at flytte løbet fra den 28 Juni, er at hærvejsløbet afholdes den 27 Juni, som har rigtig mange deltagere fra fra vores landsdel.

Vi beklager og glæder os at se jer til ja, måske Danmarks smukkeste cykelløb den 8 August 2015

Lemvig Cykle Klub